Protein diéta

A protein diéta nem csoda diéta fogyás, de a hosszú idő alatt bevált módszer a fogyáshoz. Concept protein diétahoz első rögzítés1974-ben történt, Dr. Blackburn (Harvard Egyetem, USA) által, aki több éves kutatását PSMF című munkájába dokumentálta. - fehérje megtakarító módosított Fast ("protein kímélve módosított gyors"), amely megalapozta a ketogén diétát. Ez a fogyás forma még mindig népszerűséges azért,  mert biztonságos és nagyszerű eredményeket mutat.

Az alapvető fehérjetartalmú étrend VULM diéta előfeltétele ellátni a szervezetet nagyobb mennyiségű biológiailag magas minőségű fehérjével jelenleg a cukrok és zsírok korlátozásával. Az első energiaforrást a testben általában a szénhidrátok képezik, de ha korlátozott a bevitel, gyorsan fogyasztandók, és így az elsődleges energiaforrás lesz a szervezetben fenntartott zsír. Ez a metabolikus változás a testben az úgynevezett ketózis. A gyors zsírégetés, az az a ketózis alatt  így. ketonok termelődnek. Ezek az anyagok kiváltására jóllakottság jellemző (valószínűleg a második, harmadik napon a rajt után a szakasz 1) indukálja a legtöbb ember, hogy jól érzik magukat eufórikus hangulatban. Ezen okok miatt a ketogén diéta nagyon jól tolerálható és más dietákal szembe sokkal könnyebben betartható.

A protein diéta alapvető mechanizmusa

 1. Fokozott biológiailag kiváló minőségű fehérje bevitele. Ezek a tej, tojásfehérje és szója kivonatai. Ezek tovább a szervezetben bomlanak le a "Ketontestekre" (aceton, savas acetonos és betahydroxyvajas). A korlátozott cukor bevitel segítségével ösztönözi a tartalék szövet zsírégetését, míg az izomszövet maximális védelemben van.
 2. Teljes cukor kihagyás. A VULM Diéta mellett megengedett zöldségek tartalmaznak elég cukrot, így normális működést nyújtanak  a szervezetnek.
 3. Megfelelő mennyiségű rost bevitel. Elősegítik a alkalmazás A megengedett növényi fajok elősegítik a jó bélműködést, melyek fogyasztása - egyes fajok - még korlátlan is.
 4. Egy másik előfeltétele a sikeres diétának a  megfelelő folyadékbevitelt és a megfelelő fizikai aktivitás, melynek a megfelelő intenzitása meg van határozva a kiindulási mérések alapján.

A felesleges testzsír árramtalanítása  egyszerre eltávolítja a veszélyes toxinokatis, amelyek jelen vannak a zsírszövetben. Ezért az eltávolítás során fokozatosan méregteleníti a szervezetet, ami gyakran a fogyókúra során bőr minőség javításnak is nyilvánul.

A VULM Diet proteintartalmú étrend  előnyei

 • biztonságos és hatékony fogyás szakmai, ill. orvosi felügyelet alatt
 • a diéta alatt van egy jelentős veszteség a bőr alatti zsírból és ami a legfontosabb, a zsigeri (hasűri) zsírból, valamint csökken a vérzsír is (trigliceridek, összkoleszterin, az LDL-koleszterin), viszont izom tömege maximálisan védve van a legjob proteinok által
 • az ügyfeleink a VULM Diet fogyasnál nem  éheznek, nem szenvednek , és nincsenek lelki rosz létek
 • egyszerű és világos étrend stresszes kalória számolás és élelmiszer mérlegelés nélkül
 • egyszerű és gyors VULM Diet étel elkészítését
 • megtisztítja a testet és javítja a bőr
 • egészségfejlesztő
 • a diétás program betartás idején megtanulja, hogyan kell egészségesen és rendszeresen étkezni, kis adagokban enni,betartrani a napi ivó rezsimet, meg fogja tanulni az új étkezési szokásokat és az egészséges életmód elveit
 • a VULM Diet legjobb minőségű élelmiszereiFranciaországban készülnek természetes alapanyagokból (tojásfehérje, szója)
 • az ügyfelek maximális nem csak szakmai, de valamint emberi gondoskodást is megkapnak , az egész fogókúra során támogatást nyújtunk Önnek.


A VULM diéta minden  személyre szabott programmot nyújt  és 4 szakaszból áll, amelyek úgy vannak megszabva, hogy csökkenjen a test tömeg nyereség a zsírszövet rovására és enntarthatóságot biztosítson az elért eredményeknek.

1. fázis – STARTER

Az átlagos fogyás 4-7 kg / hónap. Ez az időszak alatt nem fogyasztanak olyan "igazi" ételt. Átlagos fogyasztás instant élelmiszer fehérje 4-6 db naponta. Bekell tartani az 1:1 arányt az édes és sós ízek között. Kötelező a  fogyasztás a megengedett növényi fajokból,  bizonyosból  korlátlan mennyiségben. Nem tartoznak ide az összes cukrok, és az ezeket tartalmazó élelmiszerek. A nyitás után a test belép a ketózisba 48 órán belül, és a kliens már nem éhes. Súlycsökkentés elsősorban a zsírszövetből keletkezik. Rendszerint 10-30 nap napig tart.

2. fázis – ÁTMENETI

Az átlagos mértéke 3-4 kg/hónap a fogyásnal. Az átlagos fogyasztás fehérje-instant ételek 3-4 egység naponta, és hozzáteszünk  egy "igazi" ételt, melyiket  állati fehérje alkotja egyszer naponta. Zöldség továbbra is korlátlan mennyiségben fogyasztható. Az ajánlat más fajta zöldségel kiterjed. Ez általában 10-30 napot vesz igénybe, és követi az kötelező 1. fázist.

3. fázis – STABILIZÁCIÓS

Az átlagos fogyás 2-3 kg / hónap. Átlagos instant élelmiszer fehérje fogyasztása 2-3 db naponta. Már meg van engedve kettő "igazi" étel, melyiket  állati fehérje alkotja. Ennek során fokozatosan bevezetünk a diétába komplex szénhidrátokat növényi poliszaharidok formájában (friss gyümölcs, teljes kiőrlésű kenyér). Ez általában 10-30 napot vesz igénybe, de több hónapig is eltarthat, hosszában határozó a szakértői tanácsadó. Eszta fázist be kell tartani  mert ez megellőzi a jojo effektus kialakulását.

4. fázis – KARBANTARTÁS

Fenntartás az elért eredményeknek. A korábbi szakaszában az ideális súlygyarapodás volt a legfontossabb és a jó étkezési szokások megszerzése és a kellemes érzéseket kísérő új életforma tapasztalása. Továbbra is a folytatódik a  hátrányos élelmiszerek elmulasztása, mint a tehéntej, a finomított zsírok, cukrok, kémiailag módosított élelmiszerek. Ezt a fázist kell követni az élet során, mivel az egészséges életmódot képviseli, amely az egészséges táplálkozást és a rendszeres testmozgás tartalmazza , melyeket a beteg megszerezte az előző fázisokban és megtanulta betartani . Lehet (nem kötelező) fogyasztani instant élelmiszer fehérjét 1-2 egységel naponta. A testtömeg-ingadozást több mint 3 kg-nál konzultálja egy szakmai tanácsadóval.